Contact

Corona Proof Hotel

Ons Corona Proof hotel is geopend!
Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht vragen heeft naar aanleiding van de (tijdelijke) maatregelen die vanaf 14 oktober 2020 gelden.

Overnachten in een hotel blijft toegestaan en overnachtende hotelgasten mogen wij verwelkomen in onze Brasserie voor ontbijt, lunch en diner. De Lunch en het diner is ook mogelijk in onze huiskamer en/of Spreukencafé voor overnachtende hotelgasten. Wij werken voor het ontbijt en het diner in shifts, wij verzoeken u vooraf een tafel te reserveren. Wenst u een lunchpakket mee? Dit kan ook!

Het zwembad en de sauna zijn geopend, echter is het gebruik hiervan alleen mogelijk op reservering. Dit kunt u bij onze receptie reserveren. Let wel, Vol = Vol.

Vanuit ons hotel bent u zo in het N.P. Dwingelderveld, N.P. De Weerribben en N.P. het Drents Friese Wold voor een wandeling of een fietstocht. Naast de grotere Nationale Parken heeft Zuid-West Drenthe nog zoveel meer natuurschoon te bieden.

Wenst u een museum te bezoeken? Plan uw bezoek vooraf op de website van het museum. Het Drents Museum in Assen, Gevangenis museum Veenhuizen en De Koloniën van Weldadigheid in Frederiksoord zijn een greep uit de musea van Drenthe. Maar ook Wildlands in Emmen is te bezoeken mits u uw bezoek plant.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het Coronavirus heeft ons allemaal in de greep,
maar gelukkig is er nog steeds veel mogelijk!
In onze Brasserie en in ons Spreukencafé  zijn de tafels ruim opgezet en serveren wij de drankjes en gerechten uit.

Wij volgen strikt de regels van het RIVM voor zowel uw als voor onze eigen veiligheid.
Wanneer u zich goed voelt bent u van harte welkom bij ons.
Voelt u zich ziek? Dan verwelkomen wij u graag een andere keer.


Bekijk hier onze Corona Proof kamers & suites!


Aandachtpunten voor elkaar:
1. Wanneer u ons hotel binnenloopt vragen wij u vriendelijk om uw handen te desinfecteren. Dit geldt ook voor wanneer u gaat ontbijten & dineren in onze Brasserie.
2. Wij letten er goed op dat wij en onze gasten hun handen regelmatig desinfecteren.
3. Daarnaast houden we 1.5 meter afstand van elkaar bij het in- en uitchecken.
4. De deuren staan bij ons open. Zo hoeft u de deurklink niet aan te raken! 
5. Bij aankomst op uw hotelkamer zijn er extra handdoeken aanwezig, zodat er geen schoonmaakster tijdens uw verblijf in uw hotelkamer hoeft te komen. (mocht u extra handdoeken wensen kunt  u dit aangeven bij de receptie.

6. Het ontbijt staat zoveel mogelijk op de tafel, zodat er zo min mogelijk loop is tijdens het ontbijt

Brasserie Vrouwe Swedera voor ontbijt & diner:
In deze Corona-periode biedt onze Brasserie dagelijks keuze uit twee voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel het ontbijt als het diner wordt geserveerd in de Brasserie met veel ruimte tussen de tafels. Er wordt gewerkt met tafelreserveringen op tijdstippen voor het diner: 17:30 & 19:00 en voor het ontbijt: 8.00, 8.45 en 9.30 uur.  Zo waarborgen wij het maximaal toegestane aantal gasten in de Brasserie met veilige afstand. 


Hopelijk tot snel,

Gezonde groet Rene & Demelsas

Corona Proof Hotel
directions_bus

Bushalte De Stobbe op 10 meter

restaurant

Culinair in de Brasserie

wifi

Free wifi

local_parking

Parkeerplaats, indoor fiets & motorstalling

Reserveer uw verblijf